wijnproeverijlogodatum








Raaijmakers Hoeve

Voortreffelijk 4-gangendiner met verse asperges

Kijkt u ook reikhalzend uit naar de start van het aspergeseizoen? En bent u een groot liefhebber van verse asperges op uw bord tijdens het diner? U krijgt nu een unieke kans om uw smaakpapillen te kietelen tijdens een overheerlijk 4-gangendiner met verse asperges. Een buitenkans wel te verstaan, want u dineert met uitzicht op de aspergevelden van de Raaijmakers Hoeve. De haard van Martin en Bernie Raaijmakers is ruim 2 weken lang witgoud waard. Reserveer dus op tijd uw tafeltje. Voor €48,50 per persoon geniet u alle dagen van een heerlijk 4-gangendiner met asperges.

Topkoks kokkerellen met asperges

De koks van ‘Asperges aan het Veld’ weten hoe ze moeten kokkerellen met vers gestoken asperges. Diverse koks uit de regio zijn tussen 15 en 31 mei van de partij om hun culinaire kunsten te vertonen. Denk aan de koks van Quatre Bras, De Kunstkeuken en het Stadspaviljoen. Momenteel zijn ze volop bezig om een aantrekkelijke en smaakvolle 3-gangenlunch met asperges voor u samen te stellen. Tegelijkertijd denkt onze huissommelier na over een bijpassende aspergewijn.

NBP (65 of 74) 2

Ideaal voor groepen

De organisatie van ‘Asperges aan het Veld’ is op het lijf geschreven van groepen, zoals verenigingen, netwerkclubs, vrienden, relaties of collega’s? Wilt u een vorkje meeprikken en genieten van een unieke, culinaire ervaring? Reserveer dan snel uw tafeltje. De crew staat klaar om u gastvrij te ontvangen en u een onvergetelijke middag of avond te bezorgen. Vanaf een gezelschap van 10 personen kunt u reserveren of informatie aanvragen via e-mail: info@aspergesaanhetveld.nl

Met dank aan onze Sponsoren: Hanos • Bazelmans AV • Vict • Holman Vormgeving • Andries tekst, training & advies • Enson • Brouwers lichtreklame • Baremans wynkopery • Waardevol Ondernemen en vrienden: AB Makelaars • BestSafe • Brouwers Reklame • Het Stadspaviljoen • Huijbers Schilderwerken • Huijbers Dakbedekking • Qubus Vastgoed • Wesco • Een stille vriend.

Volg ons via: