wijnproeverijlogodatum







Raaijmakers Hoeve

Nieuws

AANGENAAM: CHEFSTABLE CATERING

Chefstable is het team van asperges aan het veld 2020. afgewisseld door diverse gastkoks vormen zij het basis team en koken dus de meeste dagen. onder leiding van Abubakhr Bakhtari, met zijn ervaring in nationale en internationale top restaurants hebben we daar alle vertrouwen in.

Met passie voor eten en drinken is dit prachtige bedrijf tot leven gekomen. Met duurzaamheid hoog in het vaandel proberen wij mensen ervan bewust te maken dat gezond eten ook erg lekker kan zijn. Door bij elke schakel aanwezig te zijn, staan wij dicht bij ons product. Door zelf de kwaliteitscontrole uit te voeren houden wij de kwaliteit hoog.

Kunstkeuken-DEF_2

Food meets art: een witgouden succesrecept  

De keukenbrigade van galerie en restaurant De Kunstkeuken uit Valkenswaard zal ook vertegenwoordigd zijn tijdens de editie 2020. Dinsdag 26 en woensdag 27 mei roeren zij in de pannen.

In het buitengebied van Nuenen krijgt het beproefde recept van Food meets Art een nieuwe invulling.
Na hun zeer succesvol optreden van afgelopen jaar zijn ze niet meer weg te denken bij Asperges aan het veld.

Onder leiding van Rensley van Zaanen gaan zij kokerellen en toveren met asperges.

Rond de linde 21-3

Met dank aan onze Sponsoren: Hanos • Bazelmans AV • Vict • Holman Vormgeving • Andries tekst, training & advies • Enson • Brouwers lichtreklame • Baremans wynkopery • Waardevol Ondernemen en vrienden: AB Makelaars • BestSafe • Brouwers Reklame • Het Stadspaviljoen • Huijbers Schilderwerken • Huijbers Dakbedekking • Qubus Vastgoed • Wesco • Een stille vriend.

Volg ons via: