CHEFSTABLE AAN DE VELDEN!

Chefstable Special Day!

Geniet tijdens dit event van de meest spannende wijn/spijs combinaties, verrassende smaak explosies van gerechten kortom dit diner mag je niet mislopen!

Voor de 6de editie op rij stelt de Raaijmakers hoeve haar locatie ter beschikking voor een pop- up restaurant. Met als 29 mei 2020  klap op de vuurpijl, op deze dag kookt Chefstable de sterren van de hemel tijdens een lunch of diner op Asperges aan het veld!

Op 29 mei 2020 staan alle Chefstable crew members op scherp dit is ons hoogtepunt voor aankomend jaar. Speciaal voor deze dag hebben we een sterrendiner voor u samengesteld in samenwerking met onze keukenbrigade. Dit menu bevat het neusje van de zalm. Een avond vol Haute Cuisine ga mee  op deze culinaire reis van gerechten van exotische smaken tot de Nederlandse klassiekers!

Ervaar het asperge seizoen bij kaarslicht, luister naar de muziek en geniet van het heerlijke diner. Gelegen aan de prachtige aspergebedden. Spannende en smaakvolle smaakcombinaties staan deze avond centraal. 

De avonden zijn druk bezocht, wees dus tijdig met uw plek reserveren.
De maar liefst 6 voorgaande edities zijn uitermate goed bevallen en wegens succes is het een terugkerend fenomeen in Nuenen aan de Raaijmakers Hoeve.

Verwen jezelf, je geliefde of zakenrelatie met een unieke avond uit, deze zullen ze niet snel vergeten. 

Reserveer snel uw tafel en ben verzekerd van een plaats.