#THEONEANDONLY

Volop genieten tijdens de hemelvaart, familiedag aan de asperge velden! 

Schminken, springkussens, knutselhoekje en een heuze bouw hoek!
Activiteiten genoeg op de familiedag van Asperges aan het veld Nuenen.

Een clown die alles kan maken van ballonnen-van een aap in een palmboom tot een vliegtuig met bestuurder. Knutselhoek,  schminkhoek springkussens een ballenbak. De nodige eet- en drinkkraampjes. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag ‘voor het hele gezin’ van jong tot oud!

Hemelvaart

Geniet tijdens Hemelvaart samen met je gezin op dit mooie event.
Tijdens de hemelvaart opent Asperges aan het veld haar deuren voor heel het gezin!
Op 13 mei 2021 tijdens de hemelvaart kun je gratis dit evenement bezoeken. Chefstable zal deze dag een divers aanbod van lekkere en gezonde gerechten aanbieden verdeeld over onze eigen Asperges aan de velden Food-court.
Een diverse aanbod van verschillende food points o.a. ijs-wagens, Pizza shack , WingZ, Smootie bar, live bbq, Burger & brothers, Sweets & More, Salade bar en een eigen asperges aan de velden snack corner!

De kleintjes
Tijdens deze dag staat het samenhorigheid centraal voor de kleintjes hebben we een speciaal kinderbuffet waar ze onbeperkt lekkere poffertjes, groenten, Kippenpootjes, frietjes hebben. Hiernaast mogen de kinderen zelf hun pannenkoek versieren!

De ouders/ opa en oma
De ouders hebben alle tijd om rustig bij te komen op deze mooie Hemelvaartsdag!
Chefstable verzorgd speciale oppasmoeders die tijdens een bezoek de kinderen vermaken met meest uit een lopende activiteiten.
Achterover in het zonnetje met een goed gevuld glas wijn, genieten van de meest uiteenlopende culinaire foodpoints en het Bourgondische levensstijl van Brabant verzorgd door Chefstable!

Dit programma is nog onder voorbehoud van eventuele beperkingen die wellicht worden opgelegd door de overheid.

Tijdsschema

Openingstijd: 11:00 tot 23:00
Hemelvaartsdag  21 mei 2020