#THEONEANDONLY

Grand opening Asperges aan het veld Nuenen.

De grand opening van asperge aan de velden in Nuenen! Geniet van een avond/middag vullende ervaring, vol smaakvolle gerechten en spannende wijn/spijs combinaties, muziek en een heerlijk 4-gangen diner of lunch!
De gerechten die worden gereserveerd, zijn geïnspireerd op de regio. Zo komen de ingrediënten van lokale ondernemers & boeren, niet alleen maar smaakvol maar ook gerechten met een verhaal!

Ervaar het de Raaijmakershoeven in Nuenen op deze prachtige opening van Asperges aan het Veld. Luister naar de muziek en geniet van het heerlijke diner of lunch. Onze keukenbrigade bereid een 4 gangen diner of lunch ter ere van het asperge seizoen. Spannende en smaakvolle smaakcombinaties en rijkvloeiende wijnen staan deze avond centraal.

De avonden zijn druk bezocht, wees dus tijdig met uw plaats reserveren. De voorgaande editie is uitermate goed bevallen en wegens succes is het een terugkerend fenomeen in Nuenen aan de Raaijmakers Hoeve.

Ideaal voor groepen

De organisatie van ‘Asperges aan het Veld’ is op het lijf geschreven voor groepen, zoals verenigingen, netwerkclubs, vrienden, relaties of collega’s? Wilt u een vorkje mee prikken en genieten van een unieke, culinaire ervaring? Reserveer dan snel uw tafeltje. De crew staat klaar om u gastvrij te ontvangen en u een onvergetelijke middag of avond te bezorgen.