Ryan Bahadoer host op Asperges aan het Veld, bij de Raaijmakers hoeve
Op de vertrouwde locatie, aan de aspergevelden van de Raaijmakers hoeve verrijst van 21 meit/m 6 juni weer het pop up restaurant, Asperges aan het veld. Tijdens Asperges aan het Veld zal Ryan de host zijn voor het event. Hij nodigt gedurende 17 dagen leuke chefs uit die vernieuwend zijn of een positieve bijdrage leveren aan de culinaire wereld. Dit jaar dus niet alleen klassieke middagen en avonden, maar ook verschillende concepten.
Over Ryan:
Het koksvak staat duidelijk op het lijf van Ryan Bahadoer (37) geschreven. Deze chef schudt de allerheerlijkste gerechten en producten uit z’n mouw,
Jarenlang heeft Ryan in gerenommeerde keukens zijn kookskills en kennis verbreed. Onder andere in bij Ciel Bleu en de Librije. En met een Franse opleiding, een opleiding in Fooddesign en Innovatie, zijn
Hindoestaans-Surinaamse achtergrond, ervaringen in Hong-Kong, Turkije en de Griekse keuken maakt Ryan de beste gerechten uit alle hoeken van dewereld.
‘Niet alleen als je bij een sterrenrestaurants werkt kun beter worden, hij heeft op zoveel verschillende plekken gewerkt, van pannenkoekenzaak, bistro tot bar en overal kun je leren. Als je er maar voor open staat.’Ryan Foodshop.
Anderhalf jaar geleden begint Ryan samen met zijn vrouw Marjon aan een nieuw avontuur. Geen klassiek restaurant maar een Foodshop,
toegankelijker, zonder teveel poespas. Met smaakvolle gerechten en
producten. Een KwaliTake Away & Foodshop. Ryan wil graag een kwalitatieve multi-culturele eetcultuur stimuleren. Of je nu uit eten gaat of thuis blijft.
“Eten is bij elkaar komen en tijd spenderen. Het is genieten, vieren, en delen.”