Line up 2020 voor 2021 zijn we met diverse koks in gesprek

Maar liefst 2 weken lang genieten op Asperges aan het veld van 4 top chefs uit de regio.
Inmiddels is de line-up van 2020 bekend met 4 vooraanstaande horecabedrijven. Iedere dag neemt een andere top chef plaats in de keuken van Asperges aan het veld om 4 gerechten te bereiden, waarin elke gangen asperges bevat. Om te genieten van deze unieke ervaring kunnen gasten een tafel reserveren bekijk onze top chefs van 2020!

Chefstable & Abu Bakhtari Asperges aan het veld team

Als Basisteam fungeert dit jaar Chefstable en haar team dit gedreven en jonge team zorgt voor de leiding van het Event. Als Head-chef hierbij Abu die al meer dan 10 jaar ervaring heeft in verscheidene zaken. Van de brasserie op de hoek tot meerdere sterrenzaken.

Asperges aan het veld: 20, 21, 22, 23, 25, 28, 29, 30 mei

Nastrium & The Backyard & Djailany van Laarschot

In het imposante pand aan de mierloseweg in Helmond is niet alleen Restaurant Nastrium gevestigd. Djailany en zijn vrouw Kim runnen daar nog een prachtig horecaconcept. restaurant The Backyard. Kom tijdens Asperges aan het veld kennis maken met de kookstijl en gastvrijheid van Kim, Djailany en hun crew. Spicy roots en een backyard vol kruiden. Chef Djailany kweekt en creëert het hele jaar door spraakmakende gerechten met altijd een trendy, finishing touch. Met deze kruiden uit zijn Backyard besprenkelt Djailany de ‘Parel van het land’ de asperges tijdens dit zomerse event.

Quatre Bras & Sophie van Genugten

Quatre Bras is het gezelligste en meest smaakvolle restaurant in Best. Wij hebben een Frans mediterraanse keuken met oosterse invloeden, dit houdt in dat wij klassieke gerechten met een moderne twist serveren. Bij Quatre Bras bieden wij voor ieder wat wils. U kunt bij ons genieten van een hoogstaand diner voor een uitzonderlijk goede prijs, maar ook voor een uitgebreide lunch of brunch kunt u altijd bij ons terecht. Ons restaurant is zeven dagen per week vanaf 12:00 geopend, dus ook op maandagen bent u bij ons van harte welkom. In onze brasserie kunt u ontspannen met vrienden, familie en collega’s borrelen. Maar u kunt ook onze smakelijke high tea, high wine of high beer uitproberen. En als u voor een grotere groep mensen een verjaardag, bruiloft, personeelsfeest, receptie of zakelijk event wilt organiseren, staat onze onlangs vernieuwde zaal tot uw beschikking .

Op maandag 2 juni koken wij bij Asperges aan het veld een smakelijke lunch of diner voor u.

De Kunstkeuken

Food meets Art is een zeer bijzonder concept waar u in de prachtige ambiance van het oude gemeentehuis in Valkenswaard, te midden van de kunstwerken, heerlijk kunt genieten van een (zakelijke) lunch, diner of een gezellige borrel. Met een knipoog naar de hedendaagse kunst en oude meesters, verwerkt in diverse menu’s en als kunstwerkjes op het bord, heeft De Kunstkeuken een gastronomische diversiteit van niveau te bieden.Eén bedrijf met verschillende concepten (een kunstgalerie waar u kunst kunt kopen, lenen, huren, leasen én een kunstrestaurant) waar u voor, tijdens of na het eten heerlijk kunt genieten van de op 3 etages ingerichte kunstwerken in de diverse kunstzalen. In de barruimte van de Kunstkeuken hebben wij een lounge gedeelte en in de zij ruimte is het chiquere restaurantgedeelte gevestigd waar de tafels met mooi tafellinnen zijn ingedekt. Een restaurant waar voor u als fijnproever alle zintuigen geprikkeld zullen worden!

Op dinsdag 26 en woensdag 27 mei Food meets art bij Asperges aan het veld.