Line up: voor 2021 zijn we met diverse koks in gesprek.

Bijna 2 weken lang genieten op Asperges aan het veld met meerdere top chefs uit de regio.
Inmiddels is de line-up van 2021 bekend met chefs van  vooraanstaande horecabedrijven. Iedere dag neemt een andere top chef plaats in de keuken van Asperges aan het veld om 4 gerechten te bereiden, waarin elke gangen asperges bevat. Om te genieten van deze unieke ervaring kunnen gasten een tafel reserveren.

Chefstable & Abu Bakhtari Asperges aan het veld team

Als Basisteam fungeert dit jaar Chefstable en haar team dit gedreven en jonge team zorgt voor de leiding van het Event. Als Head-chef hierbij Abu die al meer dan 10 jaar ervaring heeft in verscheidene zaken. Van de brasserie op de hoek tot meerdere sterrenzaken.

Asperges aan het Veld

Nastrium & The Backyard & Djailany van Laarschot

In het imposante pand aan de mierloseweg in Helmond is niet alleen Restaurant Nastrium gevestigd. Djailany en zijn vrouw Kim runnen daar nog een prachtig horecaconcept. restaurant The Backyard. Kom tijdens Asperges aan het veld kennis maken met de kookstijl en gastvrijheid van Kim, Djailany en hun crew. Spicy roots en een backyard vol kruiden. Chef Djailany kweekt en creëert het hele jaar door spraakmakende gerechten met altijd een trendy, finishing touch. Met deze kruiden uit zijn Backyard besprenkelt Djailany de ‘Parel van het land’ de asperges tijdens dit zomerse event.

Wordt binnenkort bekend gemaakt.

Hier worden top koks klaargestoomd voor het grote werk.

Wat ze hier leren dragen ze de rest van hun leven mee. En ze laten u graag mee genieten van hun kook kunsten.

Laat u verrassen en verbazen wat deze jonge veel belovende garde u voorschotelt.

Nu nog een verassing

Hij komt niet alleen…….

Jong, maar met een schat aan ervaring

Ga de uitdaging aan…….

Plantbased foodexperience, passend bij het seizoen, goed voor de aarde, eerlijk en veelzijdig uit de natuur.