Recensies

Lees hier de recensies over de afgelopen editie van Asperges aan het Veld!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Asperges aan het Veld
Average rating:  
 8 reviews
 by harry Verstrepen
Wah un fist.

Marion en ik hadden geboekt voor de lunch. Echter gezien het aantal gasten voor deze lunch, namelijk 2, wij dus, had je ons geprobeerd te bereiken, echter tevergeefs, onze computer was defect. Echter op een fantastische manier opgelost met een culinair hoogstandje. Ook de bediening moet een pluim gegeven worden, het was in een woord fantastisch. Wij zijn in 2020 weer van de party.
Groeten
Marion / Harry

 by Anne Marie
Brabants genieten
Bedrijfsnaam: Med-Werk

Wij hebben genoten van een heerlijk avondje uit aan het veld. Heel vriendelijke bediening, heerlijk eten en goede wijn. Voor herhaling vatbaar. Wij komen graag volgend jaar weer. De weergoden waren ook nog eens zo vriendelijk om mee te spelen.

 by Chris
Geweldige ervaring

Het was een geweldige ervaring aan het aspergeveld in Nuenen. De mensen in de bediening zijn super aardig en attent, ze maakten er echt een feest van. En bovenal: er wordt gewoon heel goed gekookt. We hebben prachtige gerechten gekregen. Kortom: een top-initiatief!

 by Berdie
Genieten met een grote G!!

Was niet onze eerste keer bij jullie! Zegt genoeg ;-) Dit jaar op onze trouwdag enorm genoten van de gezellige ambiance én natuurlijk het heerlijke eten, menu was écht voortreffelijk!! Bedankt voor jullie gastvrijheid, volgend jaar komen we zéker terug en gaan we ook onze vrienden(collega’s) laten meegenieten ? Kijk er alvast naar uit!

 by Kayleigh
Een top avond!

De eerste keer gegeten in een pop-up restaurant aan het aspergesveld. Wat een topavond hebben we gehad en we hebben genoten van de perfecte ambiance met heerlijk eten! Gewald dank je wel en tot volgend jaar!!!

 by Nicole
TOP Event!

Wat een mooi event, de ENIGE ECHTE Asperges aan het veld in Nuenen! We hebben heerlijk genoten van voortreffelijke gerechten en uitmuntende wijnen, heel verrassend! Dank aan allen en in het bijzonder Gewald Baremans (Wijnkoperij, Best) en zijn topteam!
Wij zijn er weer bij in 2020!

 by Renée Baudoin
Top moederdag cadeau!

Wij hebben een heerlijke avond gehad, onze moeder mee genomen voor Moederdag.
De gerechten en de wijnen waren heerlijk.
We hebben genoten!
Het personeel was zeer vriendelijk, je bent meteen op je gemak.
Wij zijn er in 2020 weer zeker bij!

 by Monique en Marcel Tielemans
Superrrrrrr
Bedrijfsnaam: Sanidump Nuenen

Wij hebben genoten van de heerlijke gerechten, vergezeld van mooie wijnen en dit alles in een perfecte ambiance. Gastvrijheid ten TOP! Allen nogmaals bedankt en heel graag tot volgend jaar!